Yoga Meditation i Malmö

Av dom femhundra personerna jag skickar en nyhetsmail till varje gång kommer några av er vara väldigt intresserade av ämnet jag ska skriva om nu. Några av er har säkert hört om det, några av er praktiserar det redan och några av er får veta om det första gången nu.

En månad sedan hade jag ett Skype möte med en riktigt speciell engelsman som är vid 70 års åldern och har hunnit skriva 18 böcker under sin livstid. Jag hade en väldigt spännande samtal med honom om olika ämnen och vi pratade även om meditation och visualisering. Jag kontaktade honom för att jag hade en väldigt specifik fråga (vilket jag inte kommer avslöja här) och han var så professionell på sättet hur han var och gav mig jätte enkla råd till det jag undrade över. Men han höll huvud fokus bara på en sak och han frågade mig på ett väldigt engelskt sätt “Darling, do you know what means Law of attraction?” och jag svarade kort “That you attract what you are.” och han sade “Yes thats right darling and you can practise Law of attraction with anything you want to achive or change in your life.”

…och jag blev introducerad till en författare och föredragshållare Esther Hicks i ämnet Law of attraction.

Det att vi dras till människor och situationer som liknar oss själva skulle jag tro att dom flesta är medvetna om. Något jag i alla fall lärde mig om vid 18 års åldern att likasinnade dras till varandra även om ibland känns det som att man tänker “Men vi är så olika…”.

Men vad gör du om du är i en livssituation just nu eller omger dig med vissa människor som påverkar dig negativt på något sätt?

Där kommer “Law of attraction” in i bilden. För att om du vill ändra din situation eller något som du inte är nöjd med måste du ändra din egen “vibration” i dig själv.

För dig som har gjort yoga (eller på väg att börja med det) är det lättare att förstå hur man kan ändra sin vibration i kroppen. Det DU känner och tänker skickar du ut till andra och det är också det du får tillbaka. Så om du är missnöjd med något kommer du troligtvis dras till människor som är lika missnöjda med ämnet som du. Men när du släpper motståndet och ändrar din vibration din energi i kroppen följer sinnet med och då börjar det att ske ändringar.

Varför jag skriver om allt detta är att jag vill introducera dig med till Attraktionslagen och att om du praktiserar yoga och meditation kan du ändra din tillstånd/vibration mycket snabbare. Något som sker med dig faktiskt varje gång du går från vår lektion. Våra lektioner, så som det är uppbyggt är som en rensnings ritual för kroppen och sinnet. Det vet jag från mig egen erfarenhet både som yogautövare men även som lärare för att det är mycket ofta jag ser mina elever lämna yogarummet med färg på kinderna och med klara och utvilade ögon. Klarhet – är det inte det bästa som finns?!

Så när du har ändrat din inre mentala tillstånd kommer du i kontakt med din energins källa – med din Vortex som Esther Hicks kommer att prata om i den här videon.

Jag kommer nog skicka lite videos till om Esther Hicks och Law of attraction men tar en video i taget (det finns jätte mycket på you tube men jag väljer det som är kortare och lättare för oss som håller på med yoga att förstå). För att jag tror starkt på att många av dom som kommer till vår yogaskola kommer tycka om det här ämnet.

Innan du börjar se och lyssna på det så ska du veta att Esther Hicks pratar genom en som hon kallar för “Abraham Hicks” – hon kanaliserar genom honom och därför kan hon ibland prata mycket snabbt så du ska helst inte göra något annat än bara lyssna för att kunna följa med flödet!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *