Feedback från Vigyana`s elever som har deltagit yoga- & meditationskursen 2020-2024

”Stort och innerligt tack för både sista lektionen och för hela året av yoga med dig. Jag känner så starkt och tydligt mer balans och harmoni i kropp och själ efter ett år med dina yoga- och meditationslektioner.”

*

Jag uppskattar just denna yogan och meditationen så mycket. Den ger tid att vara i kroppen i varje rörelse, lugn, koncentration, vila och stillhet.

*

”Tack så mycket för mellandagskursen! Du är en så trygg och lugn lärare och det är så välgörande att gå dina kurser.”

*

Jag ville bara framföra mitt varmaste tack för att du undervisar och har din yogastudio. Igår gjorde jag yoga efter länken och yogan vände hela min energi, så att jag återigen kände mig levande och fylld av hopp.

*

Din närvaro och ditt engagemang varenda gång för mig går rakt igenom all teknik!

*

Kan passa på att tala om att jag för övrigt är så himla glad och tacksam för att jag hittade dig och den här typen av yoga. Den har hjälpt mig så oerhört mycket både kroppsligt men också mentalt mot min ångest och yogan i sig hade inte varit lika hjälpsam om det inte varit för att du är så duktig på att instruera och för att jag känner ett så himla stort förtroende för dig.

*

”Stort super tack! Jag är så tacksam för dina lektioner. Jag märker att de gör stor skillnad i min vardag.”

*

Vill bara säga att även om jag är en oregelbunden elev som – trots ditt stöd – lyckas prioritera mig själv som jag borde så är du den bästa lärare jag någonsin haft. Och tro mig, jag har haft många yogalärare.

*

Jag är så tacksam att jag hittat till din undervisning!

*

Jag ville bara berätta hur mycket jag saknar yogan hos dig. Det märks direkt i kroppen och psyket.

*

”I en centralt belägen och fullt utrustad lokal och i kreativ miljö har jag haft förmånen att bli stimulerad till att växa i mig själv under trygg och sakkunnig guidning. Tack Vigyana.”

*

Framför allt tack för alla fina yoga och meditations sessioner : )

*

”Tusen tack Vigyana!! Jag är så tacksam för möjligheten att få göra dina Zoomlektioner så här i efterhand när det inte finns möjlighet att vara med på lektionen. Det är så otroligt välgörande. Du är en hjältinna för mig.”

*

”Tack Vigyana för att du bjudit in mig i yoga och meditationsvärlden och här kommer jag stanna för alltid. Älskar din passion och din kreativitet i ditt yogautövande och det är därför det blir så bra på dina lektioner!”

*

”Känner verkligen att den yoga tradition som du/ni praktiserar och undervisar i – känns mycket autentisk och äkta, den håller genom tiderna och behöver inte ”moderniseras”.”

Feedback från Vigyana`s elever som har deltagit meditationskursen 2020-2024

”Jag vill tacka dig så mycket för meditationskursen som verkligen gjorde skillnad för min vår, jag har varit mindre trött och haft mer energi. Jag är glad att jag vågade prova yoga på Zoom, var tveksam först men det har fungerat så fint och du är så duktig på att skapa en fin stämning i yogarummet som smittar av sig till oss därhemma.”

*

Jag sover bättre nu sedan jag började på meditationskursen jämfört med tidigare, jag somnar lättare och sover djupare.

*

Jag vill bara säga att jag är så glad att jag anmälde mig till denna kursen! Dessutom har du yogaövningar med, vilket jag känner att jag verkligen behöver. Har redan lite lättare att böja mitt skadade knä. Extra tack för kvällens tillfälle med all teori om hur allt hänger ihop och hur man kan använda det!

*

Tack för den fina sammanfattningen och beskrivningen av Yoga. Jag har ju gått i så många år, men aldrig fått en så fint förklarad helhetsbild. Det var jättebra, tack! Det var mycket inspirerande.

*

”Jag vill passa på att tacka för en underbar kurs! Jag fick en kraftig stressreaktion i slutet på februari i år och dina lektioner har varit en del av den livsstilsförändring jag gjort för att må bättre och hitta balans i livet. Den betyder helt enkelt väldigt mycket för mig.”

*

Till framtida elever: oavsett vad du vill få ut av en meditationskurs så är det här kursen du bör välja. Den har allt. Tusen tack för att du varit min lärarinna, Vigyana.

*

Tack för en jättebra meditationskurs! Du är så engagerad och inspirerande, tack för det!

*

”Jag tycker att jag sover mycket, mycket bättre sedan jag börjat meditera och drömmer väldigt mycket. Och jag kommer ihåg drömmarna också. Mitt sinne är klarare och lugnare också. Jag är mycket mer medveten och lugnare överhuvudtaget, faktiskt!”

*

”Jag vill börja med att tacka för en fantastiskt fin kurs! Jag är nybörjare och känner verkligen att meditation är något jag saknat i mitt liv. Balansen mellan teori och praktik passar mig perfekt, då förstår jag tanken bakom det jag gör vilket ökar mitt engagemang och förståelse för det jag gör och upplever. Jag deltar via Zoom vilket fungerar jättebra på alla sätt och vis.”