Tarmsköljning

En av reningsteknikerna inom Hatha Yoga är tarmsköljning.

Genom att dricka varmt fysiologiskt (0,9%) saltvatten och göra fem stycken enkla yogaövningar sköljer man genom hela mag- och tarmkanalen. Resultatet är en avspänd kropp med utökad klarhet och koncentration i sinnet.

Efter tarmsköljningen håller man en vegansk diet upp till 10 dagar för att ännu stärka effekten av denna reningsprocessen.

Hos oss kan du göra en tarmsköljning på en lördag och vi börjar kl. 08.00 och slutar cirka 14.00.

Nästa tarmsköljning är den 24/2 – BOKA DIG HÄR

Tarmsköljningsdagen kostar 1100 / 900 kr.

Läs en artikel här hur tarmsköljningen går till och effekterna om denna fina yogiska reningsprocessen!

Feedback efter tarmsköljningen

Här kan du läsa feedback vi har fått av några elever som har gjort tarmsköljningen hos oss.

”Jag gjorde tarmsköljningen hos dig i oktober och nu vill jag berätta för dig om hur bra jag mår tack vare det. Mitt sug efter godis och sötsaker är borta och jag njuter mer av de naturliga smakerna som enkla kokta grönsaker ger ifrån sig. Förra gången jag gjorde tarmsköjlningen började jag dricka kaffe dag 11, och snart var jag tillbaka i de gamla rutinerna. Den här gången har jag fortsatt med i princip samma diet (förutom frukt och råa grönsaker) och lite mer kryddor.

Mitt kaffesug är helt borta. Istället dricker jag olika sorters te – så många spännande och goda örtteér det finns! Jag mår så bra. Huden känns friskare, tankarna klarare, jag är piggare och jag slipper den där irritationen som jag allt som oftast kände när jag inte fick kaffe i mig fort nog.    

Nu är det nästan så att jag längtar till när jag ska göra nästa tarmsköljning.”

*

 

”Jag har mått utmärkt efter tarmsköljningen. Precis som du beskrev allt smakar så gott nu. Jag har inte heller varit sugen på varken kaffe eller socker vilket jag är så glad för. Jag kommer fortsätta minst de här 10 dagarna om inte längre. 

Tack för tarmsköljningsupplevelsen. Den var verkligen positiv!”