Prova på Yoga & Meditation

Klicka på videon & få veta när och hur du kan prova på en yogaklass hos oss.

Boka prova på 

Välj din prova på lektion, klicka på bilden & boka en plats.

Vilken slags yoga utövar vi?

Vi utövar Klassisk yoga, som kallas även för Hatha Yoga.

Klassisk yoga är den ursprungliga yoga formen och här ser man inte yoga som en workout, men ett sätt att komma i kontakt med sig själv och sin kropp genom att utföra yogaövningar i en lugn och behaglig tempo.

Dessutom innehåller våra yogalektioner även olika andningstekniker, djupavspänning och meditation.

Det att vi inkluderar både den fysiska och mentala, stilla delen till våra klasser gör att du kan förvänta dig en väldigt fin och behaglig känsla i kroppen och sinnet efter en sådan yogalektion.

Säker YOGA hos oss

För att du ska känna dig trygg i vårt yogarum under Coronatider tar vi emot begränsad antal elever per klass. Just nu får 9 st yogautövare plats i yogasalen och alla kan ha gott om plats runtomkring sig.

I yogarummet har vi egna mattor och filtar, men om du vill kan du ta med dina egna. Eller ta med en ren handduk som du kan lägga på våra mattor och en egen filt som du kan ha över dig under avspänningen.

Vi varken svettas eller använder utrustning/yoga props i yogarummet. Vi har det enkelt och tar det lugnt i yogaklassen, så du kan känna dig trygg hos oss.

Yoga Meditation i Malmö

Våra elever berättar

”Tack så oerhört mycket för Grundkursen!! Den har känts som en fast punkt att återvända till varje vecka, något som jag blir lugnad och stärkt av. Kursen har både varit något jag sett mycket fram emot varje vecka och även som en slags ”nystart” till den nya veckan ibland när vardagen har känts extra jobbig.”

Mer feedback från våra elever

Prova på meditation på yogaskolan eller hemifrån via Zoom

Här berättar lärare Vigyana om kommande kursen och om olika meditationsteknikerna som du lär dig på en och samma kurs. Sedan går vi igenom hur man sitter bäst under meditationen och därefter får du prova på två meditationer och en guidad avspänning.

Nästa provlektion den 19/1 kl. 18.45-21.00. Klicka på bilden för mer info.

Prova på Meditation
19/1 kl. 18.45-21.00
Boka här

våra nyhetsmail