Prova på yoga & meditation på yogaskolan eller hemma via Zoom Livesändning den 12/4 kl. 18.45

På måndag den 12/4 börjar en ny Gundnivåkurs och på samma kväll har du möjlighet att delta klassen på plats i yogarummet eller följ lektionen hemifrån LIVE via Zoom.

På lektionen ger yogaläraren Vigyana först en kort introduktion till våra klasser och därefter gör vi ett enkelt yogaprogram (cirka 50 min), andningsövningar, avspänning och avslutar med meditation. Det är så våra yogalektioner är uppbyggda oavsett vilken nivån du går på.

Klassisk yoga är den ursprungliga yoga formen och här ser man inte yoga som en workout, men ett sätt att komma i kontakt med sig själv och sin kropp genom att utföra yogaövningar i en lugn och behaglig tempo.

Provlektion i Yoga & Meditation:
måndag den 12 april kl. 18.45-20.50

Prova på klassen på yogaskolan kostar 100 kr/ 70 kr* (Obs! Provlektions avgift får man återbetald om man anmäler sig till kommande kurser). Provlektionen hemifrån via ZOOM är gratis.

Anmäl dig till: info@sydsverigeyoga.se och vi skickar dig all info om lektionen.

* Priser med en liten stjärna, gäller till arbetslösa, pensionärer eller studerande.

Yoga i Malmö

Säker YOGA hos oss

För att du ska känna dig trygg i vårt yogarum under Coronatider tar vi emot begränsad antal elever per klass. Just nu får 8 st yogautövare plats i yogasalen och alla kan ha gott om plats runtomkring sig.

I yogarummet har vi egna mattor och filtar, men om du vill kan du ta med dina egna. Eller ta med en ren handduk som du kan lägga på våra mattor och en egen filt som du kan ha över dig under avspänningen.

Vi varken svettas eller använder utrustning/yoga props i yogarummet. Vi har det enkelt och tar det lugnt i yogaklassen, så du kan känna dig trygg hos oss.

Prova på meditation på plats i yogarummet eller hemma via Zoom Livesändning

Här berättar läraren om kommande kursen och om olika meditationsteknikerna som du lär dig på en och samma kurs. Sedan går vi igenom hur man sitter bäst under meditationen och därefter får du prova på två meditationer och en guidad avspänning.

Inga provlektioner för bara meditation för tillfället.

Du är välkommen till yoga och meditation istället! Läs mer ovan.