SYNHELG – 3 dagars helgkurs

Träna synen med yoga, andningsövningar, ögonyoga, avspänning och meditation

Synhelg

Vill du lära dig hur du kan träna synen och se bättre?

Då ska du börja med att ge dig själv och dina ögon lite time out.

Det kan göra en stor skillnad för din syn att ta korta pauser under dagen. För att stress, speciellt långvarig stress påverkar hela kroppens välmående och även dina ögon och hur skarp din syn är.

Därför ska du helt enkelt lära dig att slappna av.

3 dagars SYNHELGEN kommer vi göra det genom lugn yoga, andningsövningar, meditation och samtidigt träna ögonen med ögonyoga.

Läraren Vigyana Shakti som kommer undervisa helgkursen har 20 års erfarenhet inom yoga och meditation. Under helgen kommer hon guida dig genom olika program och ge dig många yogatips om hur du skulle ta hand om dina ögon och din syn på ett naturligt sätt.

Efter kursen kommer du även få ett eget ögonprogram som du kan göra på egen hand därhemma. (För att förbättra synen är det rekommenderad att göra olika ögonövningar 5-10 min varje dag.)

SYNHELG`en kommer vara den första helgen i december:

Fredag den 1/12 kl. 18.00-21.00

Lördag den 2/12 kl. 15.00-18.00

Söndag den 3/12 kl. 15.00-18.00

Helgkursen kostar 1350 kr.

Om du är heltidsstuderande, arbetssökande, pensionär eller vill delta kursen helt och hållet via Zoom kostar det 1100 kr.

Helgkursen passar både till nybörjare, men även erfarna yogautövare. Vi kommer inte göra avancerade yogapositioner, men fokus är mer på lugn yoga för hela kroppen, ögonyoga, och ordentlig avslappning.

Du kan delta i kursen på plats i yogarummet eller hemifrån via Zoom Livesändning.

Våra elever berättar

”Tack för en fantastisk lektion. Så glad att utöver yoga var det andningsövningar och avslappning också. Känns väldigt bra att vara i kroppen just nu. Tack Vigyana.”

*

”Tack Vigyana för att du bjudit in mig i yoga och meditationsvärlden och här kommer jag stanna för alltid. Älskar din passion och din kreativitet i ditt yogautövande och det är därför det blir så bra på dina lektioner!”

Läs mer om vad våra elever säger om våra kurser

Saker att tänka på innan du kommer till oss

– Tänk på att inte äta några timmar innan lektionen, för att det är bäst att göra yoga på någorlunda tom mage (det ska helst gå 3-4 timmar efter en större måltid).

– Stäng av telefonen innan du stiger in i yogalokalen.

– För allas trevnad ber vi dig att inte använda starkt doftande kroppsvårdsprodukter.

– I yogarummet har vi bomulls yogamattor och ullfiltar, det enda du behöver ha med/på dig för lektionen är bekväma kläder. Det går bra att byta om i lokalen.

– Portdörren öppnas 15-25 min innan lektionen och låses när klassen börjar. Kom gärna senast 10-15 min innan så att du hinner att byta om och ligga på rygg en stund tills vi börjar.

Villkor för kursbokning och avbokning hittar du här.