Yoga & Meditation i Malmö – på plats i yogarummet & via Zoom Livesändning

En yogakurs hos oss är en utvecklande och spännande process.
Alla klasser känns lite olika för att vi bygger på med något nytt varje gång. Det gäller för alla nivåer, från grundnivå till avancerad.

Under kursens gång går vi genom olika yogaprogram. Vissa yogaställningar – Asanas är mera rörliga och dynamiska och andra mera stilla och djupgående, som de klassiska yogaställningarna. Effekten av ett yogaprogram (som brukar ta cirka 1h) förstärks med andningsövningar – Pranayamas och fördjupas med avspänningen Yoga Nidra, och meditationer som Energins Källa, Inre Stillhet.

Resultatet är en lugn, mjuk och avspänd kropp och ett mentalt klart och vaket sinne. Ditt koncentrationsförmåga förbättras och du upplever allmänt mer harmoni och energi.

Du kan delta våra klasser på plats i yogarummet eller via Zoom Livesändning.

Våra elever berättar

”Tack för en fantastisk lektion. Så glad att utöver yoga var det andningsövningar och avslappning också. Känns väldigt bra att vara i kroppen just nu. Tack Vigyana.”

*

”Tack Vigyana för att du bjudit in mig i yoga och meditationsvärlden och här kommer jag stanna för alltid. Älskar din passion och din kreativitet i ditt yogautövande och det är därför det blir så bra på dina lektioner!”

Läs mer om vad våra elever säger om våra kurser

yogakurser med mmå spänningsfrigörande övningar

Praktiska saker att tänka på

  • Portdörren öppnas 15-25 min innan lektionen och låses när klassen börjar. Det är bra att komma senast 10-15 min innan så att du hinner att byta om och ligga på rygg en stund tills vi börjar.
  • I yogarummet har vi bomulls yogamattor och ullfiltar, det enda du behöver ha med/på dig för lektionen är bekväma kläder. Det går bra att byta om i lokalen.
  • Tänk på att inte äta några timmar innan lektionen, för att det är bäst att göra yoga på någorlunda tom mage (det ska helst gå 3-4 timmar efter en större måltid).
  • För allas trevnad ber vi dig att inte använda starkt doftande kroppsvårdsprodukter.
  • Stäng av telefonen innan du kommer in i yogalokalen.

Avbokning

Vid eventuell avbokning meddela oss senast 7 dagar före kursstart.

Observera att kursavgiften återbetalas inte efter kursen har börjat.