Yoga & Meditation i Malmö

Undervisning på plats och via Zoom


Vårt mål är att erbjuda dig en enastående upplevelse av yoga & meditation.

Vi är en yogaskola. Att delta i en yoga- och meditationskurs hos oss är en spännande och utvecklande process där varje klass bjuder på något nytt. Oavsett din ålder eller din fysisk förmåga, vi har något för alla.

Under kursens gång går vi genom olika yogaprogram. Vissa yogaställningar – Asanas är mera rörliga och dynamiska och andra mera stilla och djupgående, som de klassiska yogaställningarna. Effekten av ett yogaprogram (som brukar ta cirka 1h) förstärks med andningsövningar – Pranayamas och fördjupas med avspänningen Yoga Nidra, och meditationer som Energins Källa, Inre Stillhet.

Resultatet är en lugn, mjuk och avspänd kropp och ett mentalt klart och vaket sinne. Ditt koncentrationsförmåga förbättras och du upplever allmänt mer harmoni och energi.

Du kan delta på våra klasser på plats i yogarummet eller via Zoom Livesändning.

Alla våra yogakurser innehåller alltid meditation i slutet av lektionen (cirka 15 min). Om du bara är intresserad av meditation rekommenderar vi att komma på Meditationskurs nivå 1.

Läs mer vad vi gör på meditationskursen

Våra elever berättar

”Tack för en fantastisk lektion. Så glad att utöver yoga var det andningsövningar och avslappning också. Känns väldigt bra att vara i kroppen just nu. Tack Vigyana.”

*

”Tack Vigyana för att du bjudit in mig i yoga och meditationsvärlden och här kommer jag stanna för alltid. Älskar din passion och din kreativitet i ditt yogautövande och det är därför det blir så bra på dina lektioner!”

Läs mer om vad våra elever säger om våra kurser

Saker att tänka på innan du kommer till oss

– Tänk på att inte äta några timmar innan lektionen, för att det är bäst att göra yoga på någorlunda tom mage (det ska helst gå 3-4 timmar efter en större måltid).

– Stäng av telefonen innan du stiger in i yogalokalen.

– För allas trevnad ber vi dig att inte använda starkt doftande kroppsvårdsprodukter.

– I yogarummet har vi bomulls yogamattor och ullfiltar, det enda du behöver ha med/på dig för lektionen är bekväma kläder. Det går bra att byta om i lokalen.

– Portdörren öppnas 15-25 min innan lektionen och låses när klassen börjar. Kom gärna senast 10-15 min innan så att du hinner att byta om och ligga på rygg en stund tills vi börjar.

Villkor för kursbokning och avbokning hittar du här.