Yoga & Meditation på plats i yogarummet & via Zoom Livesändning

En yogakurs hos oss är en utvecklande och spännande process.
Alla klasser känns lite olika för att vi bygger på med något nytt varje gång. Det gäller för alla nivåer, från grundnivå till avancerad.

Under kursens gång går vi genom olika yogaprogram. Vissa yogaställningar – Asanas är mera rörliga och dynamiska och andra mera stilla och djupgående, som de klassiska yogaställningarna. Effekten av ett yogaprogram (som brukar ta cirka 1h) förstärks med andningsövningar – Pranayamas och fördjupas med avspänningen Yoga Nidra, och meditationer som Energins Källa, Inre Stillhet.

Resultatet är en lugn, mjuk och avspänd kropp och ett mentalt klart och vaket sinne. Ditt koncentrationsförmåga förbättras och du upplever allmänt mer harmoni och energi.

Du kan delta våra klasser på plats i yogarummet eller via Zoom Livesändning. Det är många av våra elever som använder Zoomyoga nu och är väldigt glada att dom kan följa lektionen hemifrån. Om du är osäker på Zoomyoga kan du alltid prova på gratis och känna hur det är att följa en LIVE YOGAlektion hemma från vardagsrummet.
Klicka här för att se när vi har nästa prova på klass

För att du ska känna dig trygg i vårt yogarum under Coronatider tar vi emot begränsad antal elever per klass. Just nu får 8 st yogautövare plats i yogasalen och alla kan ha gott om plats runtomkring sig.

I yogarummet har vi egna mattor och filtar, men om du vill kan du ta med dina egna. Eller ta med en ren handduk som du kan lägga på våra mattor och en egen filt som du kan ha över dig under avspänningen.

Vi varken svettas eller använder utrustning/yoga props i yogarummet, det är inte den typen av yoga vi gör. Vi har det enkelt och tar det rätt så lugnt, så du kan känna dig trygg hos oss.

yogakurser med mmå spänningsfrigörande övningar

Om våra kursnivåer

Grundkurs – för dig som är helt nybörjare eller har gått en kurs hos oss för flera år sedan, och vill komma igång med yogan igen.

Mellansteg – för dig som har gått några lätt mellanstegkurser hos oss.

Fortsättning – för dig som har gått alla 3 nivåer tidigare hos oss eller varit på längre Retreater på Håå Kursgård, Skandinavisk Yoga och Meditationsskola.

Meditationskurser – för helt nybörjare och fortsättare.

Senior Yoga – för äldre på grundnivå (lättare en vanlig grundkurs när det gäller den fysiska yogan, annars samma innehåll).

Intensivkurs – öppna för både nybörjare och fortsättare om inte annan info anges om nivå.

Vad du ska tänka på när du går på yoga hos oss

Vi har undervisning 4-5 dagar i veckan, mest på kvällarna, för intensivkurserna är det andra tider som gäller.

Portdörren öppnas 15-25 min innan lektionen och låses när klassen börjar. Det är bra att komma senast 10-15 min innan så att du hinner att byta om och ligga på rygg en stund tills vi börjar.

I yogarummet har vi bomulls yogamattor och ullfiltar, det enda du behöver ha med/på dig för lektionen är bekväma kläder. Det går bra att byta om i lokalen.

Tänk på att inte äta några timmar innan lektionen, för att det är bäst att göra yoga på någorlunda tom mage (det ska helst gå 3-4 timmar efter en större måltid).

För allas trevnad ber vi dig att inte använda starkt doftande kroppsvårdsprodukter.

Stäng av telefonen innan du kommer in i yogalokalen.

Avbokning

Vid eventuell avbokning meddela oss senast 7 dagar före kursstart.

Observera att kursavgiften återbetalas inte efter kursen har börjat.