”Jag rekommenderar kursen till alla gravida som vill känna sig trygga inför förlossningen. Mahavidya kommer dela sin egen erfarenhet hur hon gick genom sin egen förlossning på ett naturligt sätt och helt utan att använda någon form av medicinsk smärtlindring. Hon använde yoga och andningstekniker istället! Hon är ett levande bevis på att yoga kombinerad med vissa andningstekniker gör dig redo kroppsligt och mentalt för att ha en smidig förlossning. Vill du få yogiska tips och råd från henne och lära dig yoga och slappna av är du välkommen till Gravidyoga!”

Yogalärare Vigyana Shakti

gravidyoga

Gravidyoga

Att vara gravid är en speciell tid i en kvinnas liv – ett nytt liv växer fram inom dig. Du genomgår stora förändringar, både kroppsligt och mentalt och du kanske t.o.m. upplever att du förlorar kontrollen lite över din kropp. Under en sådan period är det fint att söka inåt och lära känna sin kropp och sin intuition.

Vi har skapat en trygg atmosfär på vår yogaskola där du kan släppa alla måsten och hitta en lugn stund bara för dig själv.

På denna Gravidyogakursen lär du dig hur yoga- och andningstekniker och avspänning kan hjälpa dig att få den mest njutbara graviditeten någonsin. Samtidigt som du förbereder dig till förlossningen. Vissa yogaövningar stärker kroppen och av andra blir man mjuk och smidig.

I takt med att magen växer ökar också syrebehovet hos den gravida kvinnan. Andningsövningar vi gör ökar syreupptaget och du får mer energi och känner dig klar i sinnet. Varje lektion avslutas med en avspänning som ger en total vila för hela kroppen. Efter lektionen känner du dig stark fysiskt och mentalt och mycket mer avslappnad och utvilad.

Oavsett hur långt du har hunnit i din graviditet är det aldrig för sent (eller för tidigt) att börja. Syftet med den här kursen är att må bra under graviditeten.

När DU mår bra har även ditt barn det fint – och ni kommer njuta av kursen tillsammans!

Det blir en liten paus av Gravidyoga i sommar. Vi lägger upp höstschemat i slutet av juni, håll utkik!